DSpace
 

Tai Nguyen So - Vietnam National University, Ha Noi - VNU >
TRUNG TÂM THÔNG TIN THƯ VIỆN - LIC >
KỶ YẾU, HỘI NGHỊ - HỘI THẢO >
Việt Nam học và tiếng việt >

Search

Please use this identifier to cite or link to this item: http://tainguyenso.vnu.edu.vn/jspui/handle/123456789/17181

Title: Phương thức sản xuất - cơ tầng quyết định văn hóa ẩm thực của người Việt châu thổ sông Hồng
Authors: Mai, Minh Tân
Keywords: Văn hóa Việt Nam
Ẩm thực
Issue Date: 2011
Publisher: ĐHQGHN
URI: http://tainguyenso.vnu.edu.vn/jspui/handle/123456789/17181
Appears in Collections:Việt Nam học và tiếng việt

Files in This Item:

File Description SizeFormat
40.pdf2.73 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback